Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wat zijn de beste campings in Europa?

Als je van plan bent om op vakantie te gaan in Europa, dan is het belangrijk dat je goed weet waar je naartoe gaat. Er zijn namelijk veel verschillende soorten campings in Europa, en iedere camping heeft zijn eigen unieke voordelen. In deze blogpost vertellen we over de beste campings in Europa zodat je precies weet waar je naartoe moet.

Denemarken

Camping Nordsee is een van de beste campings in Europa. Deze camping ligt aan de noordwestkust van Jutland en biedt een spectaculair uitzicht over de Noordzee. Op deze camping is er genoeg te doen voor iedereen, of je nu houdt van zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon lekker in het zonnetje wilt liggen.

Oostenrijk

Camping Wörthersee is een fantastische camping in Oostenrijk die gelegen is aan het gelijknamige meer. Dit is een van de grootste meren in Oostenrijk en biedt daarom ook veel mogelijkheden voor watersport, zoals zeilen, surfen en kanoën. Op deze camping is er ook een zwembad, een restaurant en een bar.

Spanje

Camping Playa Montroig is een topcamping in Spanje die gelegen is aan de Middellandse Zee. Op deze camping kun je genieten van het mooie weer, heerlijke cocktails en lekker eten. Er is ook een zwembad op de camping, dus je kunt lekker afkoelen na een dag in de zon. Wanneer je van strandvakanties houdt, is deze camping zeker het overwegen waard.

Duitsland

Camping am Müritzsee is een van de beste campings in Duitsland. Deze camping ligt aan het gelijknamige meer en biedt daarom veel mogelijkheden voor allerlei soorten watersporten. Op de camping zijn er ook allerlei soorten faciliteiten te vinden. Dit is dus de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van je vakantie.

Portugal

Camping Praia do Marinheiro is een topcamping in Portugal. Deze camping ligt aan de kust en bevat een prachtig uitzicht over de zee. Op deze camping is er voor iedereen genoeg te doen. Denk dan aan fietsen, wandelen, of heerlijk even in het water gaan zwemmen. Daardoor is deze plek zeer geschikt voor mensen die van strandvakanties houden.

Italië

Camping Village Fabulous is een van de beste campings in Italië. Deze camping ligt aan de kust en heeft een uitzicht over de zee dat zeker spectaculair mag worden genoemd. Voor iedereen is hier meer dan genoeg te doen. Dit is dus de perfecte plek om je vakantie door te brengen als je van strandvakanties houdt.

Al met al zijn dit de beste campings in Europa. Dus als je van plan bent om op vakantie te gaan in Europa, dan weet je nu waar je naartoe moet! Veel plezier op de campings.