Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kijk op deze vijf plekken in Frankrijk of je een camping kunt vinden

Als je op vakantie gaat naar Frankrijk, dan is het natuurlijk leuk om een camping te vinden waar je kunt overnachten. Er zijn in Frankrijk veel verschillende campings te vinden, van luxe campings tot campings die wat minder comfort bieden. In deze blogpost vertellen we je welke plekken in Frankrijk goede opties zijn als het gaat om het vinden van een camping. Op deze manier weet je zeker dat je tijdens je vakantie in Frankrijk niet teleurgesteld zult worden als het gaat om de camping waar je uiteindelijk verblijft.

Les Landes

Les Landes is een van de grootste departementen in Frankrijk en ligt in het zuidwesten van het land. In dit departement vind je veel verschillende campings, waaronder Camping Le Vieux Port in Saint-Jean-de-Luz. Deze camping biedt plaats aan 200 caravans en 100 tenten en is gelegen aan een meer, waardoor je tijdens je verblijf hier lekker kunt zwemmen. Daarnaast is de camping ook voorzien van een restaurant, een bar en een winkel, waardoor je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie binnen handbereik hebt. Camping Le Vieux Port is dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een plek om in Les Landes te gaan kamperen.

Campings aan de Middellandse Zee

Een andere optie in Frankrijk is Camping La Plage in Le Cap d’Agde. Deze camping is gelegen aan de Middellandse Zee en biedt plaats aan caravans, tenten en campers. Op deze camping kun je genieten van een zwembad, een restaurant en een bar. Daarnaast is er ook een entertainmentteam aanwezig, waardoor je tijdens je verblijf hier nooit verveeld zult raken. Camping La Plage is dus een ideale camping als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van de zon en het strand.

Kamperen in de Alpen

Als je van wintersport houdt, dan is kamperen in de Alpen een aanrader. In de Alpen vind je namelijk veel campings die geschikt zijn voor tenten, caravans en campers. Een van deze campings is Camping Les Melezes in Les Gets. Deze camping is gelegen in het skigebied van Les Gets en biedt plaats aan 150 caravans en 75 tenten. Op deze camping kun je onder andere gebruik maken van een bar, een restaurant en een winkel. Daarnaast is de camping ook voorzien van een skiverhuur, waardoor je tijdens je verblijf hier alles wat je nodig hebt om te skiën binnen handbereik hebt.

Al met al zijn er dus veel verschillende campings te vinden in Frankrijk. Het is dus zeker mogelijk om een plek te vinden waar je kunt overnachten tijdens je vakantie in Frankrijk. Welke van deze campings je uiteindelijk kiest; je beleeft zeker een leuke tijd.